Blog

Sneller werken met Word? Gebruik dan deze tips

Velen gebruiken dagdagelijks Word, waardoor iedereen daar vlot mee kan werken. Maar wist je dat er in Word heel veel snelfuncties mogelijk zijn om nog efficiënter te kunnen werken? Dat er heel wat tips en trucs bestaan, zodat Word optimaal kan ingezet worden voor het werk? Wij zetten voor jou al 3 tips op een rijtje, tijdbesparende technieken waarmee je sneller en efficiënter kunt werken, komen immers altijd van pas.

5 tips om je servicetijden af te stemmen op de klantbehoefte

Lokale besturen willen een effectieve, efficiënte en klantgerichte dienstverlening aanbieden aan de burger. Omdat de service die burgers wensen verandert, passen de lokale besturen hun servicetijden best aan. Afhankelijk van het type klant varieert de vorm van de service en het tijdstip waarop het lokaal bestuur de service verleent. Wil je meer weten over de tendensen waarmee je best rekening houdt? Je vindt vijf tips in deze blog!

5 tips om een burn-out te voorkomen

Stress is gezond als je inspanning en ontspanning in balans houdt. Als je blijft piekeren en de stressmomenten zich opstapelen, loop je kans om chronische stress te ontwikkelen en in een burn-out terecht te komen. Onze stress en burn-out coach Brigitte geeft je graag een paar tips mee om stress tot jouw bondgenoot te maken zodat je met energie aan de slag kan blijven.