Coaching, teambegeleiding en bemiddeling:
aanmoeding aan de zijlijn

Waarom individuele coaching?

Een duwtje in de rug nodig? Op zoek naar een frisse kijk op je ontwikkelingstraject?

Onze coaches helpen je groeien en herbronnen. We gaan samen op zoek naar je talenten en passies en we brengen je uitdagingen in kaart. Je kijkt met een ruimere blik naar je mogelijkheden binnen je organisatie.

Tegelijk helpen we je om de blik op scherp te stellen: hoe pak je projecten beter aan? Hoe geef je invulling aan je taak? We stellen graag net dié vragen die je energie bezorgen en motiveren om tot nieuwe resultaten te komen.

Voel je dat je op de toppen van je tenen loopt? Ben je op zoek naar manieren om in je kracht te blijven? We zoeken samen met jou naar manieren om je energie te behouden. We bekijken hoe we jou en de organisatie kunnen versterken.

Waarom teamcoaching?

Ook als team kan je op verschillende manieren onderweg zijn:

• Je team is pas gestart? Onze coaches helpen je duidelijkheid scheppen in doelstellingen, taken, rollen en procedures.

• Wil je met je team eerder herbronnen? We maken samen nieuwe afspraken!

• Ook teams die worden geconfronteerd met uitdagingen, veranderingen of spanningen bereiden we voor op een toekomstige succesvolle samenwerking.

• Onze coaches luisteren en brengen samen met het team de toekomst in kaart.

Zo helpen ze de neuzen in dezelfde richting te zetten. Het doel? De afspraken en doelstellingen van het team helder én gedragen maken en er voor zorgen dat teamleden met enthousiasme naar de werkplek komen.

Waarom (team)bemiddeling?

Wat zijn dé energieverslinders in een team? Conflicten! Gesterkt met de principes van bemiddeling, bieden onze coaches hierin specifieke begeleiding.

De behoeftes van alle partijen geven we aandacht en maken we helder. Voor iedereen. We zoeken samen naar oplossingen waarin iedereen zich vindt. Zo brengen we de communicatie in het team weer op gang.

Hoe werken we?

We vertrekken vanuit jouw werkgerelateerde vraag. Samen met jou en je verantwoordelijke bepalen we de doelen voor het traject en spreken we af naar wie en hoe zal gerapporteerd worden. We stemmen af hoe onze contacten zullen verlopen. We zoeken samen wat werkt voor jou zodat jij kan schitteren in jouw organisatie.

Wie zijn we en waar geloven we in?

“Wij doen wat we doen omdat we geloven dat medewerkers in een organisatie de kracht van een organisatie uitmaken. We zijn ervan overtuigd dat het welzijn van een organisatie verloopt via het welzijn van de medewerkers. We geloven in de mogelijkheden en talenten van elkeen.”

• We werken met een team van coaches en stemmen onze aanpak op elkaar af. Door te werken met een team, garanderen we een vlotte en snelle opstart van de coaching.
• Naar gelang van de vraag van de klant stellen we één of meerdere coaches voor een opdracht voor. Ook de organisatie en de coachee krijgen inspraak bij de keuze van een coach.
• Al onze coaches:

• zijn gediplomeerd of gekwalificeerd als coach. We beschikken in ons team ook over experten in stress en burn-out coaching.
• hebben ervaring met het coachen van diverse functies: leidinggevenden, experten, technisch en administratief uitvoerende functies.
• nemen een niet-veroordelende en onafhankelijke houding aan. We confronteren met respect, zijn empathisch en discreet.

Meer informatie

Contacteer ons vrijblijvend met jouw vraag. In een persoonlijk gesprek verkennen wij jouw vraag en behoeften. Vervolgens werken wij een offerte op maat uit.

Contactpersoon: E lieve.vandurme@apbvonk.be of G 0497 11 41 51.

Onze klanten aan het woord