Vonk versterkt lokale besturen

Door 100% in te zetten op leren & ontwikkelen, versterken wij de West-Vlaamse gemeenten en steden! We brengen hun professionals samen in rijke leermomenten en bouwen aan een netwerk voor continu leren.

 

Vacatures bij lokale besturen in de kijker

Wie zijn wij?

Filip neemt op 1 januari 2021 de directeursfakkel over van Freddy.

Hij is gepassioneerd door leren en “slimmer” werken – wat eigenlijk moet uitmonden in zinvoller werk, en minder werk. Hij gelooft daarbij vooral in de kracht van teams – nog meer dan in de kracht van individuen.

Deze visie hoopt hij als directeur van Vonk in een praktijk te kunnen gieten voor iedereen die bij ‘het project Vonk’ betrokken wordt.

Contacteer hem via: filip.callewaert@apbvonk.be of op 050 40 32 44.

Lieve is trainer/coach bij Vonk. Als gedreven trainer vertaalt ze theoretische modellen naar praktische tools en handvaten voor elke deelnemer. Tijdens individuele en teamcoachings gaat ze op zoek naar oplossingen die werken. Ze vertrekt hierbij vanuit de bestaande krachten met diep respect voor elk individu.

Contacteer haar via: lieve.vandurme@apbvonk.be of op 050 40 31 83.

Sandra is klinisch psycholoog, geboeid door de mens als individu en door de complexe interactie van de mens met zijn omgeving. Als selectiedeskundige zoekt Sandra naar een goede afstemming tussen de mogelijkheden en capaciteiten van de medewerker en de noden van de organisatie. Op die manier streeft zij naar duurzame samenwerkingsrelaties.
Als coach zoekt ze mee naar de mogelijkheden om capaciteiten verder te ontwikkelen in je loopbaan en je goed te voelen op je werkplek.

Contacteer haar via sandra.decraene@apbvonk.be of op 050 40 31 79.

Inge ondersteunt klanten bij het efficiënt ontwikkelen van hun organisatie. Als consultant inspireert en adviseert ze op vlak van duurzaam HRM, strategie en een organisatie-ontwikkeling. Ze heeft een voorliefde voor project- en leanmanagement en laat betrokkenheid als een rode draad doorheen haar projecten lopen.

Contacteer haar via: inge.vromant@apbvonk.be of op 050 40 31 60.

Veronique staat samen met Pia in voor de boekhouding van Vonk. Ze houdt van cijfertjes en zorgt daarom mee voor opmaak budget en meerjarenplan. Zo ondersteunt ze de collega’s, zodat zij hun job goed kunnen doen.

Contacteer haar via: veronique.blouwe@apbvonk.be of op 050 40 34 45.

Pia staat samen met Veronique in voor de boekhouding en personeelszaken van Vonk. Ze houdt van cijfertjes én heeft een passie voor taal. Ze zorgt ervoor dat de facturatie op wieltjes loopt, dat bestellingen tijdig gebeuren. Zo ondersteunt ze de collega’s zodat zij hun job goed kunnen doen.

Contacteer haar via: pia.taelman@apbvonk.be of op 050 40 31 84.

Anja vormt samen met Sofie, Ann en Stephanie het secretariaat vorming. Zij organiseren de vormingen van Vonk en ondersteunen deze ook logistiek. Ze helpen cursisten wegwijs met hun vragen en ondersteunen de lesgevers. Daarbij dragen zij klantvriendelijkheid en efficiëntie hoog in het vaandel.

Contacteer haar via anja.demeulenaere@apbvonk.be of op 050 40 32 00.

Sofie vormt samen met Anja, Ann en Stephanie het secretariaat vorming. Zij organiseren de vormingen van Vonk en ondersteunen deze ook logistiek. Ze helpen cursisten wegwijs met hun vragen en ondersteunen de lesgevers. Daarbij dragen zij klantvriendelijkheid en efficiëntie hoog in het vaandel.

Contacteer haar via: sofie.vanhaelewyn@apbvonk.be of op 050 40 34 57.

Stephanie vormt samen met Sofie, Anja en Ann het secretariaat vorming. Zij organiseren de vormingen van Vonk en ondersteunen deze ook logistiek. Ze helpen cursisten wegwijs met hun vragen en ondersteunen de lesgevers. Daarbij dragen zij klantvriendelijkheid en efficiëntie hoog in het vaandel.

Contacteer haar via: stephanie.nuyttens@apbvonk.be of op 050 40 34 43.

Carmen is stafmedewerker en staat in voor de ontwikkeling van het vormingsaanbod en het netwerkleren van Vonk. Ze weet de specifieke noden van lokale besturen goed te begrijpen en te vertalen naar de juiste opleidingen. Hierbij komt haar ervaring als projectcoördinator & museumconsulent voor de dienst cultuur en daarna als stafmedewerker voor de dienst griffie bij de provincie goed van pas. Ook haar kennis van de zorgsector zet Carmen graag met veel enthousiasme in ter ondersteuning van de voorzieningen in onze provincie.

Contacteer haar via carmen.henckens@apbvonk.be of op 050 40 34 52.

Kim is stafmedewerker en staat samen met Carmen in voor de ontwikkeling van het vormingsaanbod. Ze biedt lokale besturen een gepaste oplossing op hun vraag. Door haar ervaring weet ze dat betrokkenheid van het grootste belang is, op die manier zorgt ze mee voor een optimale werking van de diensten.

Contacteer haar via: kim.liveyns@apbvonk.be of op 050 40 31 26.

Ann vormt samen met Sofie, Anja en Stephanie het secretariaat vorming. Zij organiseren de vormingen van Vonk en ondersteunen deze ook logistiek. Ze helpen cursisten wegwijs met hun vragen en ondersteunen de lesgevers. Daarbij dragen zij klantvriendelijkheid en efficiëntie hoog in het vaandel.

Contacteer haar via: ann.debruyckere@apbvonk.be of op 050 40 34 51.

Melissa staat met een optimistische kijk in het leven. Ze is klinisch psycholoog en gecertificeerd coach in hart en nieren. Vol enthousiasme streeft ze naar een optimale match tussen de kennis en vaardigheden van de mensen en de noden van de organisatie. Ze richt zich op de krachtbronnen binnen elk individu zodoende het vuur aan te wakkeren en hen verder te stimuleren.

Contacteer haar via melissa.demuynck@apbvonk.be of op 050 40 31 90.

Ingrid wil met veel enthousiasme haar ervaring als internationaal geschoolde coach én voormalig planoloog inzetten ter versterking van de lokale besturen. Ingrid houdt het graag simpel, zonder de complexiteit uit het oog te verliezen. En ze doet dit met een gezonde dosis humor.
Je kunt haar tegenkomen als coach, trainer, procesbegeleider of als assessor bij selectie.

Contacteer haar via ingrid.remmery@apbvonk.be of op 050 40 31 86.

Rosita is consultant strategie en organisatieontwikkeling. Ze helpt klanten bij het efficiënt ontwikkelen van hun organisatie. Rosita gaat aan de slag met structuren en processen, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Ze hecht belang aan een goede samenwerking en duurzame resultaten.

Contacteer haar via rosita.boussemaere@apbvonk.be of op 050 40 31 56.

Abonnee worden van Vonk?

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van belangrijke, nuttige, interessante, leuke weetjes,…?