Vonk neemt deel aan International Coaching Week

coaching

Leren omgaan met de eigen obstakels, nieuwe inzichten verwerven en de eigen talenten beter leren kennen – dat is de visie van Vonk op coaching. Met onze vijf coaches in huis, en nog meer coaches in ons freelance netwerk, helpen wij elke dag lokale besturen in de groei van hun talent.

Onze ICF-coach Ingrid Remmery nam in het kader van de International Coaching Week deel aan het online congres van International Coach Federation Belgium en stond oog in oog met Timothy Gallwey, de auteur van de bestseller The inner game of tennis’ (1972).

In dit boek wordt de impact van obstakels zoals angst, twijfel aan zichzelf, verlies van focus op de sportieve prestaties van de speler of het team in beeld brengt. Dit klinkt evident anno 2021, maar was zeker niet het geval in de jaren ’70.

In 1999 zag International Coaching Week (ICW) het daglicht. Tijdens deze week wil men de meerwaarde van het werken met een professionele coach kenbaar maken bij een zo ruim mogelijk publiek en kunnen ICF-gecertifieerde coaches elkaar ontmoeten tijdens een congres.

Het coachteam van Vonk kan ook voor jou en je organisatie heel wat betekenen. Lees op onze website hoe we te werk gaan.

Deze vind je wellicht ook leuk