Vonk door de ogen van een stagiair psychologie

Vonk verwelkomt regelmatig stagiairs in haar organisatie. Maar wat doen stagiairs en wat denken zij van Vonk?

Wij laten onze stagiair Ine Vromant even aan het woord.

Op 2/9/2020 startte ik met een klein hartje, maar vol nieuwsgierigheid aan mijn stage bij Vonk in functie van mijn opleiding Master Arbeids- en organisatiepsychologie.

Met een klein hartje omdat ik totaal niet wist wat ik kon verwachten en ik nogal van voorspelbaarheid hou. Tegelijkertijd vol nieuwsgierigheid omdat ik echt wel met een open blik, zoveel mogelijk dingen wou leren.

Nu zit ik 4 maand later in de laatste week van mijn stage en kan ik terugblikken op 4 super leuke, warme, interessante, leerrijke en afwisselende maanden.

Ik werd vanaf de eerste dag zeer warm onthaald door alle collega’s, waardoor ik me al na een paar dagen thuis kon voelen.

Zowel op gebied van selectie als vorming kreeg ik zeer veel leerkansen aangeboden en werd ik regelmatig uitgedaagd om mijn eigen grenzen te verleggen.

Het helpen ontwikkelen van een nieuwe analyseoefening, het nemen van de lead tijdens een selectie-interview en het uitwerken en geven van een eigen online opleiding waren voor mij de meest stressvolle momenten, maar tegelijkertijd ook de hoogtepunten van mijn stage.

Als je als student nog op zoek bent naar een leerrijke, boeiende en uitdagende stage, dan kan ik jou Vonk zeker aanraden. Ik vind het alvast heel erg spijtig dat ik op 18/12/2020 afscheid moet nemen.

Wij wensen Ine heel veel succes bij haar ongetwijfeld mooie carrière!

Deze vind je wellicht ook leuk