Save the date! Collegagroep mobiliteit: 24 september 2020

Save the date!

Collegagroep mobiliteit: 24 september 2020

Provincie West-Vlaanderen en Vonk nodigen je uit

Eerste collegagroep mobiliteitsprofessionals: Fietssnelwegen, het is ook jouw zaak.

Welkom op de collegagroep mobiliteitsprofessionals. Dit lerend netwerk is een interactieve ontmoetingsplaats voor al wie professioneel mee instaat voor mobiliteitsprojecten in zijn/haar gemeente, bedrijf of organisatie.

Deze eerste editie vindt plaats op 24 september 2020 en focust op het belang van fietssnelwegen. Wat is de impact van een fietssnelweg voor het woon-werkverkeer van je personeel? Hoe kunnen we de fietssnelwegen beter bekend maken in de gemeente of in de bedrijventerreinen? Wat zijn de mogelijkheden van deze snelle fietsroutes voor bedrijven? Hoe dragen ze bij aan meer duurzame mobiliteit? Welke economische meerwaarde bieden ze? Hoe kijken bedrijven naar deze nieuwe fietsroutes?

Met deze en andere vragen gaan we samen aan de slag. Kom op 24 september naar TRAX in Roeselare en laat je inspireren door de verfrissende kijk van mobiliteitsprofessionals uit gemeenten, bedrijven en andere sectoren

Programma

Programma onder voorbehoud van wijzigingen:

Doelgroep

Heb je interesse in fietssnelwegen? Ben je een mobiliteitsambtenaar of mobiliteitsprofessional uit een bedrijf, studiebureau of (middenveld)organisatie? Dan ben je van harte welkom!

Heb je een concrete vraag over fietssnelwegen? Laat het ons zeker weten via info@apbvonk.be. Dan verwerken we ze in het programma!

Praktisch

TRAX ligt vlak naast het station van Roeselare.

  • Deze opleiding wordt aangeboden door de provinciale dienst mobiliteit en is gratis voor de deelnemers.

Inschrijven

Inschrijven voor deze sessie kan bij ontvangst van de definitieve uitnodiging begin september.

Geef nu al jouw interesse aan, dan krijg je voorrang bij de inschrijvingen in september!

Plaats mij op de interesselijst