People

Kim Liveyns

Kim is stafmedewerker en staat samen met Carmen in voor de ontwikkeling van het vormingsaanbod. Ze biedt lokale besturen een gepaste oplossing op hun vraag. Door haar ervaring weet ze dat betrokkenheid van het grootste belang is, op die manier zorgt ze mee voor een optimale werking van de diensten. Contacteer haar via: kim.liveyns@apbvonk.be of op 050 40 31 26

Melissa Demuynck

Melissa staat met een optimistische kijk in het leven. Ze is klinisch psycholoog en gecertificeerd coach in hart en nieren. Vol enthousiasme streeft ze naar een optimale match tussen de kennis en vaardigheden van de mensen en de noden van de organisatie. Ze richt zich op de krachtbronnen binnen elk individu zodoende het vuur aan te wakkeren en hen verder te stimuleren. Contacteer haar via melissa.demuynck@apbvonk.be of op 050 40 31 90.

Sandra De Craene

Sandra is klinisch psycholoog, geboeid door de mens als individu en door de complexe interactie van de mens met zijn omgeving. Als selectiedeskundige zoekt Sandra naar een goede afstemming tussen de mogelijkheden en capaciteiten van de medewerker en de noden van de organisatie. Op die manier streeft zij naar duurzame samenwerkingsrelaties. Als coach zoekt ze mee naar de mogelijkheden om capaciteiten verder te ontwikkelen in je loopbaan en je goed te voelen op je werkplek. Contacteer haar via sandra.decraene@apbvonk.be of op [...]

Veronique Blouwe

Veronique staat samen met Pia in voor de boekhouding van Vonk. Ze houdt van cijfertjes en zorgt daarom mee voor opmaak budget en meerjarenplan. Zo ondersteunt ze de collega’s, zodat zij hun job goed kunnen doen. Contacteer haar via: veronique.blouwe@apbvonk.be of op 050 40 34 45.  

Carmen Henckens

Carmen is stafmedewerker en staat in voor de ontwikkeling van het vormingsaanbod en het netwerkleren van Vonk. Ze weet de specifieke noden van lokale besturen goed te begrijpen en te vertalen naar de juiste opleidingen. Hierbij komt haar ervaring als projectcoördinator & museumconsulent voor de dienst cultuur en daarna als stafmedewerker voor de dienst griffie bij de provincie goed van pas. Ook haar kennis van de zorgsector zet Carmen graag met veel enthousiasme in ter ondersteuning van de voorzieningen [...]

Lara Vermeulen

Lara is klinisch psycholoog en gepassioneerd door mensen. Als selectiedeskundige houdt ze ervan om de persoonlijkheid van kandidaten te analyseren om een zo goed mogelijk beeld te hebben van de persoon. Vanuit haar ervaringen met andere culturen heeft ze een open blik en een gezonde nieuwsgierigheid naar het onbekende. Contacteer haar via lara.vermeulen@apbvonk.be of op 050 40 31 53.  

Anja De Meulenaere

Anja vormt samen met Sofie, Ann en Stephanie het secretariaat vorming. Zij organiseren de vormingen van Vonk en ondersteunen deze ook logistiek. Ze helpen cursisten wegwijs met hun vragen en ondersteunen de lesgevers. Daarbij dragen zij klantvriendelijkheid en efficiëntie hoog in het vaandel. Contacteer haar via anja.demeulenaere@apbvonk.be of op 050 40 32 00.

Ingrid Remmery

Ingrid wil met veel enthousiasme haar ervaring als internationaal geschoolde coach én voormalig planoloog inzetten ter versterking van de lokale besturen. Ingrid houdt het graag simpel, zonder de complexiteit uit het oog te verliezen. En ze doet dit met een gezonde dosis humor. Je kunt haar tegenkomen als coach, trainer, procesbegeleider of als assessor bij selectie. Contacteer haar via ingrid.remmery@apbvonk.be of op 050 40 31 86.