Routebeschrijving parkeren openbaar vervoer

Bereikbaarheidsinfo kantoren Vonk

Koning Leopold III-laan 41
8200 Brugge (Sint-Andries)
T 050 40 31 84

Gebouw links vóór het provinciehuis Boeverbos (oude Politieschool – filiaal III)

Met het openbaar vervoer

Station van Brugge op 3 km. Vanaf het station vlotte busverbinding om de 10 minuten. Volgende buslijnen hebben een halte te ‘Boeverbos’:
lijn 5: Centrum – Station – Sint-Andries (Hermitage)
lijn 15: Centrum – Station – Sint-Andries (De Prange)
lijn 52: Brugge -Gistel – Oostende
lijn 53: Brugge – Jabbeke
lijn 55: Brugge – Leke
De bussen vertrekken aan de hoofduitgang van het station. De halte Boeverbos is gelegen aan de Gistelsesteenweg (nadat u de warenhuizen GB, Brico en Colruyt voorbij bent). Tegenover de bushalte ligt een park; ga de dreef in die naar dit park leidt en op wandelafstand ziet u het provinciehuis Boeverbos.

De kantoren van Vonk bevinden zich voor het Provinciehuis Boeverbos aan de linkerzijde.
Om van het Provinciehuis Boeverbos terug te keren naar het station, afstappen aan de achterzijde van het station.
> dienstregeling De Lijn: lijn 5, lijn 15, lijn 52, lijn 53, lijn 55
> dienstregeling NMBS

Met de wagen

Vanaf de autosnelweg E40 (zowel richting kust als Brussel):
Afrit 8 richting Brugge – Zeebrugge. Volg de Expressweg N31 en ga steeds rechtdoor. Nadat u door een tunnel gereden hebt neemt u de eerste afrit rechts (VIVES hogeschool). Aan het rondpunt (voorbij de hogeschool) neemt u de afslag links (Sint-Andries). Aan het volgende rondpunt neemt u de tweede afslag (Sint-Andries, Boeverbos staat ook reeds aangeduid).
Aan de lichten rijdt u rechtdoor; het Provinciehuis Boeverbos bevindt zich na enkele honderden meters aan de rechterkant (voor de tweede lichten). De kantoren van Vonk bevinden zich voor het Provinciehuis Boeverbos aan de linkerzijde.

Wij raden je aan om je wagen op parking 03 te parkeren. Deze gratis parking bevindt zich aan de overkant van het provinciehuis Boeverbos, naast de Bowling Stones. (juist voorbij het rondpunt, voorbij de eerste lichten) Op het einde van de parking is een wandelpad naar het provinciehuis, op 5 minuten wandelafstand. Filiaal III is het gebouw links vóór het provinciehuis Boeverbos.