Persoonlijke efficiëntie

Persoonlijke efficiëntie - de volgende opleidingen gaan binnenkort van start


Clean desk, clean disk. Hoe vind ik iets terug in 3 seconden? – start 15 januari 2019

In deze opleiding leer je de efficiëntie en effectiviteit verbeteren voor jezelf en binnen je afdeling? Het Uiteindelijk doel is iets binnen de 3 seconden terugvinden op kantoor of op de PC.

Help! Hoe overleef ik een landschapsbureau?

Werk je sinds kort in een landschapsbureau? Of maak je binnenkort de overstap naar een landschapsbureau? Vind je het zelf moeilijk om in een dergelijke omgeving te werken? Kom dan naar deze opleiding. Je krijgt tips en tricks om vreugdevoller en met nog meer concentratie te kunnen werken in deze nieuwe werkomgeving. Je leert ook hoe je afspraken kan maken met collega's om de werksfeer optimaal te houden.

Laat beelden spreken. Hoe de essentie visualiseren? – start 26 november 2018

Werk je in een lokaal bestuur en moet jij soms een training geven, iemand coachen, leidinggeven aan een team of vaak vergaderen? Wil je technieken leren om beelden en grafische elementen te gebruiken hierbij? Dan is deze opleiding er voor jou!

Mind Mapping – donderdag 7 februari 2019

Na het volgen van de opleiding heeft de cursist geleerd zijn gedachten te organiseren en ideeën associatief en visueel te formuleren waardoor de concentratie en creativiteit stijgen en hij beter onthoudt. Radiant Thinking ligt aan de basis van deze notitiemethode.

Timemanagement en efficiënt werken in Outlook – start 9 oktober 2018

Ben je je ervan bewust dat jouw tijdsgebruik niet optimaal is? Dan kan je door investering van een beetje tijd in deze opleiding in de toekomst veel 'tijd winnen'. Deze opleiding combineert de aanpak van een klassieke timemanagement training met de echte praktijk. Je gaat zelf aan de slag op een computer en krijgt tips om je mailbox en agenda in Outlook beheersbaar te houden.

Persoonlijke efficiëntie - Bekijk ook onze andere opleidingen:


Time management

In deze opleiding leer je je tijd efficiënt gebruiken door komaf te maken met tijdverlies, door een voor jou ideale workflow te ontwikkelen, door prioriteiten te stellen en uitstelgedrag te elimineren.