Persoonlijke efficiëntie

Persoonlijke efficiëntie - de volgende opleidingen gaan binnenkort van start


Mind Mapping – 15 maart 2018

In deze opleiding leer je mindmapping gebruiken om efficiënter te noteren, beter te onthouden en zo ook betere presentaties te geven. Je leert ook werken met gratis mindmapping software.

Rugsparend werken voor technisch uitvoerend personeel – start 19/04/2018

In deze opleiding leer je hoe je je taken kunt uitvoeren zonder je rug onnodig zwaar te belasten. Je krijgt een beetje theorie, maar er wordt vooral praktisch gewerkt aan een goede lichaamshouding tussen het uitvoeren van verschillende handelingen, bv. heffen en dragen van zware voorwerpen, werken op hoogte ...

Timemanagement en efficiënt werken in Outlook – start 9 oktober 2018

Ben je je ervan bewust dat jouw tijdsgebruik niet optimaal is? Dan kan je door investering van een beetje tijd in deze opleiding in de toekomst veel 'tijd winnen'. Deze opleiding combineert de aanpak van een klassieke timemanagement training met de echte praktijk. Je gaat zelf aan de slag op een computer en krijgt tips om je mailbox en agenda in Outlook beheersbaar te houden.

Visual harvesting – start 26 november 2018

Werk je in een lokaal bestuur en moet jij soms een training geven, iemand coachen, leidinggeven aan een team of vaak vergaderen? Wil je technieken leren om beelden en grafische elementen te gebruiken hierbij? Dan is deze opleiding er voor jou!

Persoonlijke efficiëntie - Bekijk ook onze andere opleidingen:


Time management

In deze opleiding leer je je tijd efficiënt gebruiken door komaf te maken met tijdverlies, door een voor jou ideale workflow te ontwikkelen, door prioriteiten te stellen en uitstelgedrag te elimineren.