In-huis opleiding

Je wil dat je medewerkers blijven groeien

Je bent ervan overtuigd dat de mens binnen jouw organisatie een essentiële schakel is om de missie, visie en doelstelling te realiseren. Je wilt je medewerkers kansen geven hun competenties verder te ontplooien en hun talenten beter tot uiting te laten komen.

Hoe kan Vonk je ondersteunen?

Wij zoeken in overleg met jou naar een optimaal antwoord op de ontwikkelingsvraag die leeft in de organisatie. Vonk engageert zich als een vormingspartner die het hele vormingstraject in de organisatie mee gestalte geeft.

Wij adviseren en begeleiden in het formuleren van ontwikkelingsdoelstellingen, het detecteren van vormingsbehoeften, het vertalen naar aangepaste vormingsacties, het implementeren van nieuwe kennis en vaardigheden in de werkcontext, de evaluatie van vormingsresultaten, enz.
Elk thema werken wij altijd volledig op maat uit volgens de noden van de organisatie.

Wij bieden in-huis opleidingen aan rond management & HR, leidinggeven, communicatie, samenwerken, klantgerichtheid, zelfontwikkeling, enz. Meer inspiratie kan je vinden in ons open aanbod.

Extra aanbod

De volgende opleidingen werden specifiek door Vonk ontwikkeld op maat van de lokale besturen:

Aankoopcentrale

Met de organisatie van een aankoopcentrale opleidingen, wil Vonk de West-Vlaamse lokale besturen een service bieden waardoor ze:

  • heel wat werk uitsparen;
  • gebruik kunnen maken van de deskundigheid van Vonk;
  • een optimale prijs/kwaliteitverhouding verkrijgen

Via de aankoopcentrale biedt Vonk de volgende opleidingen aan:

Lees hier meer over de aankoopcentrale van Vonk.

Meer informatie

Contacteer ons vrijblijvend met jouw vraag. In een persoonlijk gesprek verkennen wij jouw vraag en behoeften. Vervolgens werken wij een offerte op maat uit.
Contactpersoon: E carmen.henckens@apbvonk.be of T 050 40 34 52.