ICT-opleiding

De volgende opleidingen gaan binnenkort van start


Excel 365 – Dashboards – 7 mei 2019

Dashboards in Excel worden meer en meer gebruikt om relevante informatie die verspreid is over verschillende bronnen te verzamelen, te bewerken en geïntegreerd en overzichtelijk te presenteren. Als gegevens uit één of meer bronnen wijzigen, worden deze wijzigingen automatisch verwerkt in het dashboard.

Excel 365 – Draaitabellen en draaigrafieken – 28 maart 2019

In deze opleiding leer je gegevens organiseren en analyseren door middel van draaitabellen. Je leert deze draaitabellen ook aanpassen en beheren. Je leert in functie hiervan ook namen toekennen aan celbereiken.

Excel 365 – Gevorderd gebruik – 21 maart 2019

In deze opleiding leer je eerst werken met meerdere werkmappen en werkbladen. Je leert ook vanuit één werkblad verwijzen naar een ander. Vervolgens leer je meer over voorwaardelijke opmaak en validatie van gegevens. Tenslotte komen enkele belangrijke functies aan bod.

Excel 365 – Kennismaking en eenvoudige functies – 21 februari 2019

In deze opleiding leer je de basisvaardigheden in Excel: werkmappen aanmaken, omgaan met werkbladen gegevens intikken, reeksen maken en formules en eenvoudige functies gebruiken.

Excel 365 – Opmaak en afdruk – 28 februari 2019

In deze opleiding leer je je Excel werkbladen opmaken en leer je die ook afdrukken. De nodige instellingen en mogelijkheden hiervoor worden besproken en ingeoefend.

Excel 365 – PowerPivot – 16 mei 2019

Ben je reeds vertrouwd met draaitabellen en dashboards en heb je een gevorderde kennis van Excel? Wil je verder gebruik maken van extra analyses binnen Excel? In deze opleiding leer je met de analysetool PowerPivot sneller en efficiënter grote gegevenslijsten en lijsten uit verschillende gegevensbronnen zoals Excel, Acces, ... verwerken.

Leren werken met OneNote 2016 – Een digitaal notitieblok voor het vastleggen, opslaan en delen van informatie – 4 december 2018

Wil je notities vanuit je computer, notebook, tablet,… kunnen samenbrengen naar één locatie? Wil je naast getypte documenten ook audio-opnames, foto's,.. kunnen bewaren, op één locatie die je ook nog kan delen met collega's? Dan is de opleiding OneNote iets voor jou!

Outlook: meer dan mailen – 21 mei 2019

Na deze opleiding kun je outlook gebruiken voor meer dan het verzenden van mails. Je kunt je mails beheren in mappen, je kunt een agenda beheren, je kunt taken aanmaken, ...

Word – Tips en tricks – donderdag 25 april 2019

In deze opleiding leer je een aantal handige extraatjes in Word. Het gaat over ditjes en datjes die niet in de andere modules aan bod kwamen maar die toch zeer handig zijn voor wie vlot en efficiënt met Word wil werken.

Word: de basis in een notendop – start 19 maart 2019

Tijdens deze opleiding leer je de basisprincipes van Word vlot en correct gebruiken waardoor jouw documenten er professioneler zullen uitzien en eenvoudiger aangepast kunnen worden.

Kantoortoepassingen - Bekijk ook onze andere opleidingen:


Dynamische presentaties maken met Prezi

Prezi is een nieuwe manier van presenteren waarbij je in plaats van met losse dia’s (slides) met een groot doek (canvas) werkt. In deze opleiding leer je werken met frames, je leert hoe je video en audio kunt invoegen, ... om zo een tot mooie dynamische presentatie te komen.