Ontdek onze interactieve, online opleidingen!

Onze online opleidingen worden gesmaakt. Wij zetten die dus gewoon verder!

Online aanbod:


Online opleiding – Burgerlijke stand – Afstamming (6 uur) – 21 januari 2021

Tijdens deze opleiding krijg je inzicht in de belangrijkste afstammingsregels die door de burgerlijke stand moeten worden toegepast.

Online opleiding – Burgerlijke stand – Inleiding internationaal privaatrecht (6 uur) – 4 februari 2021

In deze opleiding leer je het Internationaal Privaatrecht kennen, zodat je enerzijds zelf aan de slag kunt met buitenlandse documenten, en anderzijds zicht krijgt in het omgaan met internationale aspecten van familierelaties.

Online opleiding – Efficiënt thuiswerken in corona-tijden – 1 december 2020

Tijdens deze corona-tijden is thuiswerken de norm, tenzij het niet anders kan. Maar hoe zorg je ervoor dat je dit zo efficiënt mogelijk doet? Waar moet je allemaal rekening mee houden en wat met je mentale en lichamelijke gezondheid?

Online opleiding – Leren werken met OneNote – Een digitaal notitieblok voor het vastleggen, opslaan en delen van informatie – 19 november 2020

Wil je notities vanuit je computer, notebook, tablet,… samenbrengen naar één locatie? Wil je, naast getypte documenten, ook audio-opnames, foto's,.. bewaren op één locatie, die je ook nog kan delen met collega's? Dan is de opleiding OneNote iets voor jou! Wil je jouw digitale input afstemmen op de info die je verzamelt in Outlook? Geen enkel probleem, want OneNote en Outlook zijn perfect met elkaar te synchroniseren.

Online opleiding – Mantelzorgvriendelijk ondernemen – Het installeren van een mantelzorgvriendelijk beleid in jouw organisatie – 14 december 2020

Het combineren en optimaal afstemmen van werk en zorgtaken, blijkt niet altijd evident te zijn. Heel wat werkende mantelzorgers ervaren problemen in het combineren van betaald werk met mantelzorgtaken, zowel op praktisch als op mentaal vlak. Het inzetten op een mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid komt dan ook niet enkel tegemoet aan de noden van de werknemer, maar evenzeer aan de noden van uw organisatie en de maatschappij in ruimere zin.

Online opleiding – Overheidsopdrachten – elementaire beginselen – 1 februari 2021

Zoek je een eerste kennismaking met de wetgeving overheidsopdrachten? Heb je in jouw functie noties van de wetgeving overheidsopdrachten nodig maar moet je die niet zelf toepassen? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Online opleiding – Workshop coachende vaardigheden: hoe zet ik mensen in hun kracht? – 7 december 2020

Deze online workshop reikt je enkele tools aan om meer coachend te kunnen optreden. Wat is coaching? Waarom vormt dit een meerwaarde? Wat brengt het allemaal teweeg? We bieden een veilige omgeving aan om deze zaken gaandeweg te ontdekken via tal van oefeningen.

Online workshop assertiviteit: hoe krijg ik het gezegd? 2 december 2020

Vraag jij je soms ook af wat jou tegenhoudt om je assertief te gedragen? Maak je vaak mee dat je ja zegt terwijl je neen bedoelt? Krijg je soms het verwijt dat je je verbaal agressief gedraagt? Tijdens deze workshop onderzoeken we wat in de weg kan staan voor assertief gedrag en hoe je hier kan mee omgaan. We reiken een aantal tools aan waarmee je in je dagelijkse praktijk aan de slag kan gaan.

Webinar – Beter gezien worden op Facebook – 18 maart 2021

Als Facebook een café is, dan is het ongetwijfeld een van de luidste die je kent. Je stem er nog laten horen is niet altijd evident. Daarom gaan we in deze workshop op zoek naar visuele en inhoudelijke manieren om op te vallen, zonder dat er advertentiebudget mee gemoeid gaat.

Webinar – Power BI – 7 juni 2021

Grafieken bouwen en rapporten maken in Excel lukt perfect, maar is vaak tijdrovend, complex en de gegevens zijn meestal niet realtime. Power BI verandert dit. In een handomdraai beschik je over realtime grafieken met data uit de ganse bedrijfsvoering. Klik op segmenten of waarden in grafieken om erop in te zoomen vanuit de app of je browser

Op zoek naar een klassikale opleiding? Ontdek het volledige aanbod op https://apbvonk.be/opleiding/