Nieuw: vormingsaanbod voor zorg en welzijn door Caritas West-Vlaanderen en Vonk

logo-Caritas-1-e1562763804257

Vanaf het najaar 2019 slaan Caritas West-Vlaanderen en het vormings- en expertisecentrum Vonk de handen in elkaar om samen vormingen aan te bieden voor de sector zorg & welzijn in West-Vlaanderen.

De focus ligt momenteel op opleidingen voor leidinggevenden en medewerkers in de sector ouderenzorg.

Met deze samenwerking willen we netwerkoverstijgend werken, zodat we kennis en ervaring kunnen delen over de netwerken heen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ouderenzorg.jpg

Voor wie?

Via intervisies brengen we onder meer DVC-coördinatoren, vertrouwenspersonen en animatieverantwoordelijken in de ouderenzorg samen. Een procesbegeleider zorgt voor een professionele begeleiding en experten worden uitgenodigd om concrete thema’s en vernieuwingen in het werkveld toe te lichten.

Ook gerichte opleidingen voor leidinggevenden en medewerkers staan op het programma. Het gaat zowel om kennisopleidingen voor leidinggevenden waaronder organisatiebeheersing, vrijwilligersmanagement & gerichte communicatievoering als om technische en vaardigheidsopleidingen zoals wetgeving BA4 – BA5 en verpleegtechnieken.

Het aanbod staat open voor alle openbare besturen en social profit organisaties in West-Vlaanderen. Abonnees van Vonk en leden van Caritas West-Vlaanderen genieten daarbij van het voordelige ledentarief.

Meer weten?

Deze vormingen zijn terug te vinden op onze website, op www.caritaswest.be en in onze digitale vormingsfolder.

Deze vind je wellicht ook leuk