Expeditie hybride werken – interessepeiling!

laptop typen Pexels

Dit najaar organiseert Vonk de ‘expeditie hybride werken’. Een ‘expeditie’ is een nieuw concept waarbinnen we met verschillende lokale besturen samen op pad gaan, i.c. rond het thema ‘hybride werken’.

Post corona zijn vele besturen op zoek naar ‘het nieuwe normaal’ op de werkvloer en op het vlak van arbeidsorganisatie. Digitalisering, tijd- en plaatsonafhankelijk werken en teamvorming op afstand zijn hier onderdeel van.  

Met een 7-tal lokale besturen gaan we samen op pad om voor elk van hen een werkbaar systeem uit te werken.  

Elk bestuur kent zijn uitdagingen hierin, waarvan vele gemeenschappelijk zijn. Tijdens de tocht leren we van elkaar, inspireren we elkaar, leren we van organisaties die al verder staan.  

We wisselen uit, denken samen, ontwikkelen samen en kijken hier en daar over het muurtje hoe anderen te werk gaan.  Om de 3 à 4 weken komen we samen met de expeditieleden. Vonk is jullie sherpa die de tocht begeleidt. Vonk zorgt voor structuur, theoretische en praktische achtergrond, en waakt over de doelgerichtheid.  

Per bestuur nemen 2 medewerkers deel aan de expeditie, terwijl op het thuisfront een expeditie-team zorgt voor ondersteuning, extra inspiratie en concrete vertaling naar de werkvloer.  

Het is mogelijk om de expeditie op te splitsen voor grotere en kleinere besturen.   Door samen op expeditie te trekken bouwen jullie verder aan jullie professioneel netwerk en vinden jullie samen antwoorden op gemeenschappelijke uitdagingen.  

Wil je met jouw bestuur graag mee de expeditie aanvatten of wil je meer info? Neem contact op: inge.vromant@apbvonk.be of 0491 86 18 96.   Graag antwoord tegen 4 oktober

Deze vind je wellicht ook leuk