Webinar – Jouw nieuwsbrief doorgelicht

Doelgroep

Communicatieverantwoordelijken die nieuwsbrieven maken en uitsturen

Doelstelling

Je nieuwsbrief naar een hoger niveau tillen.

Programma

Hoe scoor je met je digitale nieuwsbrief in de inbox van je doelpubliek? Deze vraag zetten we centraal in deze interactieve workshop.

Eerst krijg je een checklist voor goede digitale nieuwsbrieven, daarna neem je in groepjes de nieuwsbrieven van de aanwezige deelnemers onder de loep, en krijg je directe feedback op de nieuwsbrief van je organisatie.

Werkvorm

Op voorhand wordt verwacht dat je toegang hebt tot ‘Zoom’. Tijdens de opleiding werken we sterk interactief door middel van demo’s en eigen inbreng van cases. Er is voldoende ruimte voor vraagstelling voorzien.

Trainer

Kristof D’hanens helpt de social profit, overheden en kleine ondernemers op weg met digitale media. Momenteel werkt Kristof bij I Like Media als freelance communicatietrainer en streeft hij naar een efficiëntere communicatie binnen en tussen organisaties. Hij geeft opleidingen, lezingen op studiedagen en praktische workshops, en coacht organisaties ook actief op de eigen werkvloer.


Momenteel is deze opleiding nog niet ingepland. Vul jouw gegevens in op de interesselijst, wij contacteren jou zodra de opleiding ingepland staat.