Virtual classroom – Agressiebeheersing en Covid19

Steden en gemeenten zijn vandaag belast met heel wat taken die verband houden met de huidige gezondheidscrisis. Met de organisatie van de vaccinatie is daar nog een pak werk bovenop gekomen. De druk is groot en de reacties van de burgers soms bedroevend. Als u als verantwoordelijke voor HR, vorming of preventie in uw stad of gemeente uw medewerkers en vrijwilligers graag een duwtje in de rug wilt geven, dan kan dat op vrij korte tijd georganiseerd worden met onze online training waarbij gesprekstechnieken aangeleerd worden om de verbale agressie aan te pakken en moeilijke boodschappen te geven, onder andere via simulaties met professionele acteurs.

Inhoud

In de Virtual Classrooms is interactiviteit een must! De VCR is een geanimeerde live virtual training. Ook het werken met acteurs maakt deel uit in deze digitale manier van leren. Deelnemers zullen tijdens de sessie persoonlijk betrokken worden, zullen oefeningen en polls voorgeschoteld krijgen zodat het niet gewoon ‘naar de computer kijken’ is maar een hele ervaring. En zoals jullie het van Vonk gewoon zijn, zullen aangeleerde vaardigheden ingeoefend worden tijdens simulaties met professionele acteurs.

Duurtijd

Deze digitale manier van opleiden vergt een intensieve betrokkenheid van de deelnemers. Wij beperken de Virtual Classroom tot 2x2u voor een dagopleiding. Tijdens de offline-momenten kunnen wel oefeningen voorzien worden.

Tool

De deelnemers  dienen enkel een computer ter beschikking hebben met zowel camera- als geluidstoegang.


Prijs

185,00€
Online

Plaats

Online
online

Inschrijven

Schrijf je meerdere personen in, pas dan het aantal aan.
Beschikbaar aantal Tickets: 10
Inschrijven is niet (meer) mogelijk voor deze sessie, probeer een andere sessie of klik op de knop interesselijst en laat daar jouw gegevens achter. Wij verwittigen jou zodra de opleiding opnieuw georganiseerd wordt.