Starten met Instagram voor lokale besturen

Plaats mij op de interesselijst
Bezorg mij een offerte voor een in-huis opleiding

Starten met Instagram voor lokale besturen

Doelgroep

Deze opleiding richt zich op iedereen binnen een lokaal bestuur (stad, gemeente, …) die plannen heeft om met Instagram te starten en zo de burgers nog interactiever wenst te bereiken.

Ben je reeds langere tijd bezig met Instagram en wil je graag Instagram een pak creatiever en strategischer inzetten? Dan bieden wij ook de opleiding Origineler uit de hoek komen met Instagram aan!

Voorkennis

Je maakt op voorhand al een account aan op Instagram, maar je hoeft daar nog niets mee te doen.

Doelstelling

Na het volgen van deze opleiding kan de cursist Instagram voor meer doelen inzetten dan ervoor. De cursist is in staat om enkele tools te benoemen en te gebruiken om meer volgers te verzamelen en interactie uit te lokken. De cursist kan foto’s, video’s en stories maken, delen en bewerken op Instagram. Bovendien kan de cursist benoemen hoe andere steden met Instagram omgaan en scoren met leuke content.

Programma

In deze interactieve opleiding over Instagram leer je hoe je foto’s, video’s en stories maakt, deelt en bewerkt. Maar we gaan nóg verder: hoe zet je Instagram efficiënt in? Hoe scoor je met je foto’s, lok je interactie uit, verzamel je meer volgers,… Je krijgt inzicht in het algoritme van Instagram en hoe andere steden ermee omgaan en scoren met leuke content.

Werkvorm

Op voorhand wordt verwacht dat je een account aanmaakt op Instagram, maar je hoeft daar nog niets mee te doen. Tijdens de opleiding werken we sterk interactief door middel van demo’s en eigen inbreng van cases. We gaan aan de slag met onze eigen smartphone. Er is voldoende ruimte voor vraagstelling voorzien.

Docent

Kristof D’hanens helpt de social profit, overheden en kleine ondernemers op weg met digitale media. Momenteel werkt Kristof bij I Like Media als freelance communicatietrainer en streeft hij naar een efficiëntere communicatie binnen en tussen organisaties. Hij geeft opleidingen, lezingen op studiedagen en praktische workshops, en coacht organisaties ook actief op de eigen werkvloer.

locatie  

Telefoon locatie 050 40 34 50

Locatie website:

Adres
Koning Leopold III-Laan 41, Brugge, 8200, Belgium

Beschrijving:

Wij raden jou aan te parkeren op parking P03, verder in de straat (ter hoogte van POM West-Vlaanderen)

  • Starten met instagram voor lokale besturen
    28 november 2019
    09:30 - 16:30