Sharepoint: de basis

Doelgroep

Wordt in jouw organisatie SharePoint gebruikt om bestanden met elkaar te gaan delen, maar is de volledige structuur voor jou een raadsel? Dan is deze opleiding ideaal voor jou als eindgebruiker.

Voorkennis

Basiskennis van MS 365, de cloud en werken met internet.

Doelstelling

SharePoint is het online intranet voor bedrijven. Er kunnen verschillende sites aangemaakt worden die je kan gebruiken als een veilige locatie om bestanden en informatie op te slaan, te delen en te openen vanop eender welk apparaat met internetverbinding.

Hier leer je hoe de structuur van SharePoint in elkaar zit en hoe je dit het best gebruikt. Je leert bibliotheken en lijsten aanvullen en gebruiken. De integratie met de andere Office-programma’s zullen duidelijk worden waardoor je de verschillende bestanden online zal kunnen bewerken. De synchronisatie tussen SharePoint en jouw computer zorgt voor een vlottere manier van werken met de verschillende SharePoint-sites. Je leert hier de kneepjes van het gebruik van een SharePoint-site.

Programma

  • Navigatie en structuur
  • Werken met bibliotheken en lijsten
  • Werken met documenten
  • Filteren en sorteren
  • Waarschuwingen beheren

Werkvorm

Interactief en online via teams.

Trainer

Joke Vandenberghe is van opleiding bachelor en regentes informatica. Ze gaf meerdere jaren les in het middelbaar. Enkele jaren geleden maakte ze echter een carrièreswitch. Ondertussen heeft ze haar eigen organisatie waarbij ze bedrijven begeleidt om hun administratie vlotter te laten verlopen. Daarbij focust ze zich voornamelijk op IT-software, gezien dit haar grootste troef is. Hiernaast heeft ze allerlei opleidingen in de IT-sector zowel aan particulieren als bedrijven.


Prijs

75,00€
€ 75 voor abonnees, € 90 voor niet-abonnees - inclusief BTW
Online

Plaats

Online
online

Data en tijd

Deze online opleiding gaat door op

09:30 - 12:30
dinsdag 7 december 2021
Sold out!