Intervisie dagverzorgingscentra

Doelgroep

Verantwoordelijken van de verschillende dagverzorgingscentra van de provincie West-Vlaanderen.

Doelstelling

Ondersteuning bieden aan verantwoordelijken van CDV’s.

Er worden 2 sessies opleiding en 2 sessies intervisie voorzien. Het programma wordt opgemaakt in samenspraak met deelnemers.

Ook tijdens de opleiding streven we naar de vertaling van de theorie naar de eigen praktijk. Dit houdt in dat we tijdens de opleiding vertrekken vanuit concrete ervaringen of vragen van de deelnemers, een theoretische kapstok aanreiken die we opnieuw vertalen naar de eigen praktijk. Op deze wijze worden concrete handvaten aangereikt die toepasbaar zijn in het eigen CDV.

Werkvorm

Intervisie/opleiding

Trainer

Lieve Van Durme werkt als consultant bij Vonk. Zij vulde haar basisopleiding licentiaat in de psychologische en pedagogische wetenschappen o.a. aan met opleidingen in conflictbemiddeling (postgraduaat bemiddeling), procesgericht begeleiden van groepen, coaching, systeeminterventies en gezinstherapie. Als trainer – gecertificeerd coach bouwde zij ruime ervaring op in het geven van opleidingen i.v.m. persoonlijke, communicatieve, teamgerichte en leidinggevende competenties. Lieve is erkend sociaal bemiddelaar.


Prijs

250,00€
€ 250/pp/voor abonnees en leden Caritas West-Vlaanderen, € 275 voor niet-abonnees, vrijgesteld van BTW
Vonk

Plaats

Vonk
Koning Leopold III-Laan 41 - Filiaal 3 - Sint-Andries-Brugge
Sold out!