Inspiratienamiddag “Succesvoller Recruiten”

Datum

donderdag 5 mei van 13u tot 17u

Prijs

€240 per persoon, inclusief toegang tot Marktplein 1 én netwerkmoment achteraf.

Inschrijven

Tickets :  Schrijf je hier in

Sollicitanten aantrekken die niet alleen voldoen aan de selectiecriteria, maar ook nog eens passen binnen de waarden van je organisatie én zich voor lange termijn aan de organisatie binden: het is een uitdaging waar veel lokale besturen mee te maken krijgen. Althans, dit stellen onze consultants vast door dagdagelijks in heel wat organisaties ons oor te luister te leggen. En hier willen wij iets aan doen!

Wij contacteerden Aaltje Vincent, een straffe dame die in Nederland reeds heel wat lokale besturen succesvol op pad geholpen heeft, met als resultaat niet alleen méér, maar ook kwalitatievere sollicitanten. Zij – en ook wij – staan te popelen om deze vernieuwde inzichten met jullie uit te wisselen. Geen copy paste verhaal met alledaagse tips en tricks, maar concrete, actuele voorbeelden uit de praktijk. Bijzonder stimulerend, met respect voor de eigenheid van jouw lokaal bestuur.

Aaltje werkt vanuit co-creativiteit. Dit is een kans om jouw ervaringen en uitdagingen te delen. Aaltje werkt er met plezier op verder vanuit haar expertise, steeds vertrekkend vanuit jullie werkcontext. Je wordt overspoeld met suggesties, ideeën en best practices om jullie wervingsproces nog verder te optimaliseren en uit te bouwen. Nadien krijgt iedereen toegang tot onze gloednieuw communityplatform: Marktplein 1. Op deze digitale ontmoetingsplek kan ook nadien verdere uitwisseling plaatsvinden.

Na de workshop krijgen jullie tijd en ruimte om de opgedane inzichten even te laten bezinken in onze vernieuwde koffiebar Café Récup. Want zeg nu zelf, we hebben allemaal wel nood aan verbinding na corona, niet? De hapjes en drankjes staan alvast voor jullie klaar. Wij hebben er zin in!

Wil je graag meer informatie over het programma, neem dan contact op met Melissa Demuynck, HR Consultant bij Vonk  melissa.demuynck@apbvonk.be

 

 


Prijs

240,00€
€240 per persoon, inclusief toegang tot Marktplein 1 én netwerkmoment achteraf.
Inschrijven kan via de link onderaan de pagina

Vonk

Plaats

Vonk
Koning Leopold III-Laan 41 - Filiaal 3 - Sint-Andries-Brugge