How do you say it! – 12 december 2019

Details Prijs Aantal:
Toon details + €0,00 (EUR)   De Inschrijvingen Werden Gesloten. Zet Je Naam Gerust Op De Interesselijst Of Contacteer Info@apbvonk.be.

Klik om in te schrijven. Je komt terecht op de website van Caritas waar je kan inschrijven tot en met donderdag 5 december.

How do you say it! in samenwerking met Caritas West-Vlaanderen 

Data en tijdstip

donderdag 12 december 2019 van 9u00 tot 12u30

Prijs

Abonneeprijs: € 185, vrijgesteld van BTW

Niet-abonneeprijs: € 222, vrijgesteld van BTW

Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor directies, kaderleden en communicatiemedewerkers.

Doelstelling

Na het volgen van deze opleiding heeft de cursist een duidelijk beeld over de wijzigende wetgeving en reglementeringen. De cursist is in staat om enkele belangrijke wijzigingen te benoemen.

Programma

In deze vorming brengen we de deelnemer:

  • een inzicht in de behoeften van verschillende doelpublieken
  • inzicht in wat de essentie is van een nieuwe wetgeving of administratieve wijziging
  • tools aan om de bovenstaande wijzigingen begrijpelijk te kunnen uitleggen
  • tools aan om eventuele moeilijke boodschappen met tact te kunnen formuleren
  • handvaten aan om menselijk en warm te communiceren, zowel in schriftelijke als verbale communicatievorm

Docent

Frank Van Oss heeft in zijn meer dan twintigjarige carrière meer dan 2500 deelnemers getraind, waaronder meer dan 600 ambtenaren, diplomaten, universiteitsrectoren, provinciegouverneurs en politici. Hij werkt sedert 20 jaar als Nederlandstalige- en debattrainer voor het OFO, het Opleidingsinstituut van de Federale Overheid en heeft zowel bedrijfsleiders, ambtenaren, politici, diplomaten als ngo-verantwoordelijken getraind. Specifiek heeft hij ervaring in de sector van de hulpverlening zoals de training van de FOD Gezondheidszorg, jarenlange training van het B-FAST team, het Federaal crisiscentrum, de Nationale Ebola coördinator Prof. Erika Vlieghe maar ook non-profitorganisaties zoals 11.11.11, Greenpaece, WWF, … maar ook het UZ Gent (met name een 4-jaarscontract voor de training van 120 academici en afdelingshoofden en de VMSW, de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen.

Tenslotte heeft hij zijn visie op mondelinge communicatie neergeschreven in een boek “Spreken is goud. Maar vooral wat je zegt is belangrijk”, dat in 2013 verscheen bij LannooCampus.

locatie  

Adres
Bosdreef 5, Torhout, 8820

  • 12 december 2019
    09:00 - 12:30