Excel – Opmaak en afdruk

Doelgroep

Deze opleiding is ontwikkeld voor alle medewerkers van lokale besturen die ofwel reeds de opleiding ‘Excel – kennismaking en eenvoudige functies’ hebben gevolgd, ofwel deze kennis verworven hebben door ervaring.

Voorkennis

De cursisten hebben de opleiding ‘Excel – kennismaking en eenvoudige functies‘ gevolgd OF deze kennis verworven door ervaring.

Doelstelling

Deze workshop is gericht op het verruimen van de kennis en vaardigheden in het gebruik van Excel. De cursist kan na afloop van de workshop benoemen hoe men een werkblad kan opmaken. Verder kan de cursist deze ook opmaken in Excel en gegevens uit een Excel bestand afdrukken.

Programma

Doorheen de opleiding zoomen we actief in op volgende onderwerpen:

  • De weergave pagina-indeling
  • Afdrukken: afdrukvoorbeeld, schaalopties instellen, pagina-instellingen, werkbladopties en kop- en voetteksten afdrukken
  • Cellen opmaken: lettertypes, omranding, patronen, getalopmaak, grootte van cellen, tabellen, …

Werkvorm

Deze opleiding is sterk praktijkgericht. Theorie wordt direct in de praktijk ingeoefend op laptop/PC. In de opleiding wordt gewerkt met Office 365. Er is ruim voldoende tijd voor vraagstelling.

Trainer

Claude Eeckhout is ICT-trainer en eigenaar van adviesbureau Quantium. Hij is gespecialiseerd in computeropleidingen, ontwerp van databanken in Access en programmatie VBA en VB.net.


Prijs

90,00€
€ 90 voor abonnees, € 108 voor niet-abonnees - vrijgesteld van BTW
Vonk - PC-klas

Plaats

Vonk - PC-klas
Koning Leopold III-laan 31, Sint-Andries-Brugge, Belgium

Data en tijd

Deze opleiding gaat door op

09:00 - 13:00
maandag 14 februari 2022

Inschrijven

Schrijf je meerdere personen in, pas dan het aantal aan.
Beschikbaar aantal Tickets: 15
Inschrijven is niet (meer) mogelijk voor deze sessie, probeer een andere sessie of klik op de knop interesselijst en laat daar jouw gegevens achter. Wij verwittigen jou zodra de opleiding opnieuw georganiseerd wordt.