BBC 2020 – Dagelijkse verrichtingen

Plaats mij op de interesselijst
Bezorg mij een offerte voor een in-huis opleiding

BBC 2020 – Dagelijkse verrichtingen

Doelgroep

Alle medewerkers die nauw betrokken zijn bij het voeren van technische boekingen, bijzondere en eindejaarsverrichtingen.

Voorkennis

Een basiskennis boekhouden is vereist om vlot in te stappen in deze opleiding.

Doelstelling

Na deze opleiding beschik je over enkele tools om vlot te werken met de boekhoudfiches die van toepassing zijn voor de dagelijkse verrichtingen in het kader van BBC 2020.

Inhoud

Deze training gaat nader in op de praktische werking van de boekhouding, de ontvangsten- en uitgavencyclus, het transactiemoment en het boeken van de dagelijkse verrichtingen.

Werkvorm

We hanteren een afwisseling tussen korte theoretische begrippen en stellingen enerzijds en uitgebreide groepsoefeningen en vraagstelling anderzijds.

Docent

Siegfried Masschaele is licentiaat in de Handelswetenschappen – Accountancy. Met een jarenlange ervaring als Financieel Directeur bij Gemeente en OCMW Oostrozebeke en Woonzorgcentrum Rozenberg enerzijds, en als Consultant voor lokale overheden anderzijds, heeft hij ruime ervaring in BBC verworven.

locatie  

Telefoon locatie 050 40 34 50

Locatie website:

Adres
Koning Leopold III-Laan 41, Brugge, 8200, Belgium

Beschrijving:

Wij raden jou aan te parkeren op parking P01, verder in de straat (Koning Leopold III-Laan, inrit ter hoogte van POM West-Vlaanderen, huisnummer 66. Volg de borden parking P03/P01).

  • BBC 2020 - Dagelijkse verrichtingen
    8 september 2020
    09:00 - 16:30