BBC 2020 – Bijzondere verrichtingen

Doelgroep

Alle medewerkers die nauw betrokken zijn bij het voeren bijzondere verrichtingen, technische boekingen en eindejaarverrichtingen.

Voorkennis

Basiskennis boekhouding

Doelstelling

Na deze opleiding beschik je over enkele tools om met de boekhoudfiches, die van toepassing zijn voor de bijzondere verrichtingen in het kader van BBC 2020, vlot te werken.

Inhoud

Deze training gaat nader in op het boeken van bijzondere verrichtingen en eindejaarverrichtingen bij de opmaak van de jaarrekening

Werkvorm

We hanteren in deze opleiding een afwisseling tussen korte theoretische begrippen en stellingen enerzijds, en uitgebreide groepsoefeningen en vraagstelling anderzijds.

Trainer

Siegfried Masschaele is licentiaat in de Handelswetenschappen – Accountancy. Met een jarenlange ervaring als Financieel Directeur bij Gemeente en OCMW Oostrozebeke en Woonzorgcentrum Rozenberg enerzijds, en als Consultant voor lokale overheden anderzijds, heeft hij ruime ervaring in BBC verworven.


Momenteel is deze opleiding nog niet ingepland. Vul jouw gegevens in op de interesselijst, wij contacteren jou zodra de opleiding ingepland staat.