De start, opnieuw inschrijven op school

uitwisseling-intervisie-overleg-vergaderen-5

Een opleiding bemiddeling volgen, het stond al lang op mijn wenslijst van opleidingen.

Gelukkig wil Vonk wil niet alleen aan klanten expertise én goesting geven om de toekomst met vuur aan te vatten. Ze investeren ook in de eigen medewerkers zodat deze blijvend nieuwe input krijgen en met veel goesting hun job blijven doen.

Daardoor kreeg ik de kans om aan de hogeschool Vives een postgraduaat bemiddeling te volgen. Een kans die ik met beide handen greep.

Ik begeleid reeds jaren teams  en weet dat conflicten heel wat energie en tijd vragen en er vaak voor zorgen dat medewerkers gedemotiveerd geraken. Bemiddeling kan hier een antwoord bieden. Door het volgen van deze opleiding kan ik mijn expertise uitbreiden en de teams nog beter begeleiden.

Op 10 juli schreef ik me in aan de hogeschool. Op zich wel best grappig: plots zat ik zelf als nieuwe student tussen ouders die hun zoon of dochterlief kwamen inschrijven. De inschrijving verliep super vlot en als attentie ontving elke student een waterfles, duurzaam en handig. Vol trots keerde ik met mijn studentenkaart naar huis.

Het belooft een intens jaar te worden. Dit najaar trek ik 10 vrijdagen naar Kortrijk om de basismodule te volgen. In het voorjaar 2019 volgt de specialisatiemodule.

Deze vind je wellicht ook leuk